3

رونق گردشگری با بازارچه های محلی

  • کد خبر : 2179
  • 29 مرداد 1403 - 21:21
رونق گردشگری با بازارچه های محلی
حمایت از بازارچه های بومی و محلی روستائی زمینه ساز اشتغال آفرینی و رونق کسب و کارهای خرد و تقویت زنان هنرمند روستا است.

به گزارش پایگاه خبری قهستان نیوز یکی از مشکلات اساسی و دیرباز تولیدات کشاورزی و صنایع دستی روستائی قاینات نبود بازار خاص محصولات روستائیان و ورود دلال ها به تولیدات آنان می باشد.

هر چند بخشی از تولیدات روستائی با وجود موانع و مشکلات عدیده در سطح شهر قاین و اندکی در بازارچه تعاون روستایی عرضه و به فروش می رسد اما در هیچکدام از این موارد سود مناسب دسترنج روستائیان، عائدشان نمی شود .

میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه های مسئول در اینخصوص اقدام قابل توجهی نداشته و به حداقل های بازار های سنتی در ایام تعطیلات نوروز تقریبا بسنده دارند.

اما اقدام جالب و مبتکرانه بنیاد توسعه فرهنگی و توانمندسازی سپهر، شورای اسلامی و دهیاری روستای گردشگری زول در برپایی بازار گردشگری سنتی و عرضه مستقیم محصولات ضمن ارائه با کیفیت تولیدات و حذف واسطه ها و جدای از سود و درآمد مناسب اقتصادی، موجب معرفی هرچه بیشتر اماکن گردشگری، توانایی ها و قابلیت های بالقوه و فعلیت یافته، تبادل فرهنگی و رونق صنعت توریسم در منطقه می شود که مدیریت شهرستان و دستگاه های مسئول می توانند با حمایت، تقویت و اختصاص اعتبارات لازم ماندگاری وتوسعه این حرکت مردمی را در قاینات رقم زنند.

همچنین حمایت از بازارچه های بومی و محلی روستائی می تواند به اشتغال آفرینی و رونق کسب و کارهای خرد و تقویت زنان هنرمند روستا کمک‌کرده و پویایی و نشاط را در روستاها سبب گردد.

روستای زول از جمله مناطق با چشم انداز طبیعی و ییلاقی خوش آب و هوایی است که البته تحت تاثیر خشکسالی های طولانی سال های اخیر بخش اعظم جنگل و طبیعت خود را از دست داده است اما اقداماتی که در حراست از درختان و محیط زیست و ایجاد فضای حضور خانواده و امکانات رفاهی سبب شده است همچون دهه های گذشته جایگاه گردشگری خود را حفظ و سالیانه هزاران گردشگر علاقمند را به خود جذب و از تولیدات کشاورزی و دسترنج روستائیان بهره مند گرداند.

بازارچه روستای زول که در دو هفته اخیر برپا شد الگوی مناسبی برای دیگر مناطق شهرستان با قابلیت گردشگری و توانمندی های سنتی و دستی و تولیدات کشاورزی می تواند باشد که تجربه آن تقریبا قابل پیگیری در مناطق ییلاقی، کویری، کوهستانی، محله های دامپروری و … می باشد.

باشد که شهروندان و مسئولین شهرستان در سال جهش تولید با تکیه و مشارکت آحاد افراد جامعه در ورود به فعالیت های تولیدی و اقتصادی و اشتغالی گام های موثری در تکرار و حمایت از اینگونه فعالیت ها بردارند.

لینک کوتاه : https://ghohestannews.ir/?p=2179

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.