در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی دلسوزی ها و نگرانی ها نسبت به مردم و کشور دوچندان و مردان میدان سیاست، چند برابر روزهای سخت مطالبه گری و “هل من ناصر” شهروندان می شود و دغدغه هایی که به آن اعتنایی نبود و میدانی که از حضور چهره های موثر خالی می نمود اکنون سراسر دغدغه و چهره است.
محافل مردمی و دولتی، ملی و مذهبی همه و همه از سنگ تمام این عزیزان بهره مندند و مجوز ها به آسانی آب خوردن اخذ و روانه بازار وعده و وعید می شود .
یکی از تریبون مجلس، آن دیگری از میز خدمت و به حساب دولت، شخصی با انتقاد و عزیزی از سنگر ولایت یا با شعار اصولگرایی و اصلاح طلبی، خلاصه همه حاضرند و البته مشروط به رای مردم و نشستن بر کرسی سبز مجلس.
مطالبات خیرین سلامت، بیماران کلیوی، بیمه شدگان تامین اجتماعی، گره نقشه جامع شهر که بازگشایی های اکنون به جای تسهیل عبور و مرور شهروندان راه حادثه را پیش روی آنها می گذارد، منطقه گردشگری که ارمغان آن فقط تخریب طبیعت بوده است، شهرک صنعتی شماره ۲ قاین که حتی نمایندگان عالی دولت هم آدرس آنرا نمی دانند، کتابخانه مرکزی، ساختمان دانشکده پرستاری، چارت اداری دانشکده علوم پزشکی و ده ها پروژه نیمه تمام دیگر که دارای پیوست شعارهای تبلیغاتی چندین نامزد و مرد قانون و اجراست، فقط گوشه ای از تاخیر چند ده ساله توسعه قاینات می باشد که هیچکدام از شعارهای زود و یا دیرهنگام تبلیغات انتخاباتی چاره کار آنها نبوده اند.
رزومه داران و عزیزانی که هریک چند ده عنوان مسئولیت و کارنامه هایی را از سراسر کشور در آستانه انتخابات رونمایی می کنند و این روزها عزیزانی را از صدر و ذیل قوا به منطقه گسیل می دارند و معرّف و بازوی کاری معرفی می شوند آیا می دانند، قاینات در دهه ۶۰ دارای دو مرکز بهیاری فعال بوده است و اکنون تنها مرکز باقی مانده بعد از قریب چهار دهه همچنان مستاجر و فاقد فضای فیزیکی مناسب است و سالن ورزشی چند منظوره قاین با برخورداری از تفاهم نامه و گذر از مطالعه و درصدی اقدام از عنایت و مساعدت عزیزان محروم بوده است، همینطور مسئله احیای دانشگاه فرهنگیان در حالی که به شدت نیازمند دستگیری تک تک لیست بی شمار گفته ها و شنیده هاست اصلا دیده نشده است و همچنین بیمارستان دوم قاینات و توسعه درمان نیز آنگونه که از کار تبلیغی و سفرهای متعدد برخوردار گردیده از اعتبار و تدبیر برخوردار نشده است و همشهریان کرسی نشین در مرکز استان و پایتخت، مردم و مدیران شهرستان را همراهی و کمک نکردند .
چنانکه اگر کمک های خیرین و شهروندان در این حوزه نبود، مدیریت بهداشت و درمان، نماینده و … حرفی برای گفتن نداشتند.
آیا بطور مشخص، گزارشی از اقدامات نظارتی، حمایتی، مشاوره و همراهی با مدیران بخش فرهنگی، هنری، ورزشی و دانشگاهی شهرستان از سوی دغدغه مندان این روزها را می توان آدرس داد و آیا امکان دارد بفرمایند علت سرانجام نیافتن لیست صدر الاشاره که فقط مختصری از مطالبات مردمی است، چیست؟
آیا دوری گزینی، تفرقه و بعضا تخریب و مجادله نخبگانی در شهرستان نقشی در عقب ماندگی و تاخیر در کار شهروندان داشته است که قطعا داشته، چرا همچنان به آن دامن زده و یا تکرار می شود؟
آیا مردان قانون، توضیحی در علت مکاتبه مجمع خیرین سلامت با مدیران استانی و بازرسی و چرایی مراجعات و مطالبات مطالبه گران در خارج از شهرستان و گله مندی روز افزون در تاخیر توسعه زیربنایی منطقه دارند، مگر همه اینها نباید روی میز کار نمایندگان قوا در قاینات پیگیری و مطالبه شود؟
چرا مدیریت اجرا و نظارت و تریبون جمعه، مطالبه ای در موضوع تحقیق و تفحص از نحوه توزیع اعتبارات ملی و استانی و نیز مسئله برخورداری شهرستان که جذب و ماندگاری و حقوق و خدمات دولتی را با مشکل مواجه نموده است، ندارد و فقط مجمع خیرین سلامت و فعالان اجتماعی شهرستان به آن ورود دارند.
آیا همدلی، اتفاق در کار جمعی، وحدت در هدف و افزایش آستانه تحمل نمایندگان عالی قوا در شهرستان تنها راز و اقرار در پیشرفت و توسعه و برون رفت از تاخیر ماندگار در طرح ها و پروژه های نیمه تمام و جذب سرمایه در شهرستان نیست؟ پس چرا اینگونه نمی شود؟ مگر شعارها و سیاه نمایی ها و یا بزرگ نمایی های انحصار طلبانه توانسته اعتبارات سفر و حضور رئیس جمهور و نماینده مردم در خبرگان رهبری در شهرستان را فراهم آورد و پادگان اهدایی به بسیج، مسکن ملی، هتل، آب شرب روستایی و کشاورزی زرشک و زعفران را تعیین تکلیف و صنایع دارویی و تکنولوژی بسته بندی و فرآوری وابسته را توسعه دهد که باز هم به شعار و وعده و وعید اطمینان گردد.
در این فصل، عده ای دعوت می شوند و جماعتی دعوت می کنند اما هر دو گروه باید بدانند قاینات بدلیل بازی های سیاسی چند دهه اخیر از بسیاری از شهرستان های جوار و مناطق با منابع و استعدادهای کم، توسعه کمتری داشته و اهم این عقب ماندگی بدلیل عدم صداقت و همراهی با مردم و جنگ قدرت بوده است لذا هوشیاری در برابر گزارشات مدیریت شده و توجیهات و مکاتبات فریبنده و نیز بازی سفرهای سیاسی و تبلیغی که هیچ دستاوردی ندارد، یک ضرورت است و قاینات برای عمران و آبادانی بایستی برای ملاک و معیارهای نظام و رهبری در برابر شعارهای سیاسیون و بزرگ نمایی های عوام فریبانه اولویت قائل شود و از طرفی کسانی که طرح های نیمه تمام شهرستان را رها کردند و حاضر نشدند یا نتوانستند کارهای ناتمام دیگران را به سرانجام رسانند و ظرفیت ها را قربانی نظرات و افکار شخصی و باندی کردند بنظر می رسد صلاحیت نمایندگی مردم انقلابی و فهیم قاینات را نداشته باشند.