5

کارگزاران و نقش رسانه در توسعه و پیشرفت قاینات

  • کد خبر : 1501
  • 12 شهریور 1401 - 9:52
کارگزاران و نقش رسانه در توسعه و پیشرفت قاینات
کار شهروندان را باید با شفافیت و حضور در میان آنها و با آنها دنبال کرد و در همه حوادث و اتفاقات در کنار مردم بود و از فرصت همراهی همراهان و اندیشه مطالبه گران و نقد منتقدان بهره برد چنانکه دولت سیزدهم با این نگاه بر بسیاری از مشکلات اساسی فائق آمد .

مطالبات کارگری، پرستاری و فرهنگی و مباحث اجتماعی و اشتغالی و تعطیلی مراکز کوچک و بزرگ تولیدی و صنعتی که بعضا در کف خیابان دنبال می شد، کارهای مهمی بود که با اطلاع رسانی بموقع، شفاف و در کنار نمایندگان صنفی و مردمی سرانجام یافت و دولت توانست در اولین سال خدمت، توفیقات چشمگیری حاصل کند .
البته ورود در چگونگی انجام این خدمات نشان از آن دارد که در این مسیر دستورات ریاستی و استفاده از ابزار توجیه و گزارشات مدیریتی با مهر محرمانگی که معمولا مورد استفاده مدیران میانی است رنگ و نقشی نداشته و آنچه موثر در کار بوده است حضور میدانی در میان مردم و شفافیت رسانه ای بوده است .
خوشبختانه در فضای جدید مدیریتی و فرهنگی شهرستان حضور میدانی و ارتباط و تعامل با مردم و رسانه در حال تقویت است و در نشست های خبری و جلسات تصمیم گیری به رسانه توجه بیشتری دیده می شود و امید می رود انعکاس مطالبات شهروندان و نقد خبرنگاران که حاصل مشورت نخبگان، مطلعین و کارشناسان است از استقبال و پاسخ گویی بهتری برخوردار شود و وظیفه رسانه در اطلاع رسانی خبری و همراهی توام دولت و مردم رشد پیدا کند .
شاهد بر این امیدواری نیز موضع و سخنان مسئولین شهرستان در جلسات تجلیل از خبرنگاران می باشد .
حجت الاسلام رحمانی برای رسانه نقش مهمی در توسعه و پیشرفت قائل است و حمایت وی از اصحاب رسانه پدرانه و مشفقانه است.
سرهنگ فرح بخش در جشنواره خبرنگار حسینی، رسانه عاشورایی خبرنگاران را پرچم داران آگاهی بخشی و چشم و گوش مردم می داند و نقش رسانه در جهاد تبیین و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی را نقشی بی بدیل معرفی می کند.
کریمی مدیر عامل کارخانه سیمان که در مسئولیت اجتماعی و فرهنگی حرکت قابل تحسینی در همراهی و مساعدت به مراکز فرهنگی، مذهبی، آموزشی و بهداشتی آغاز کرده است، رسانه را به آگاهی رسانی و ایجاد فضای تعاملی کار و تلاش فرامی خواند .
غلامپور شهردار قاین در دوره جدید مدیریت شهری در کنار عمران و برنامه توسعه مبلمان شهری، نگاه فرهنگی و اجتماعی را دنبال می کند که آثار آن در حقوق شهروندی و مشارکت حائز اهمیت است .
وی همراهی و همدلی رسانه را سبب ارائه خدمات شایسته به مردم شهر می داند.
محمدی سرپرست چهارم فرمانداری قاین در سال ۱۴۰۱ که امید می رود آخرین سرپرست و اولین فرماندار دولت مردمی باشد نیز رسانه را زبان گویا، مطالبه گر ، عدالتخواه و پل ارتباطی دولت و مردم می داند.
اسماعیل زاده که سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب را معیار و شاخص ساماندهی و برنامه ریزی دستگاه تعلیم و تربیت قرار داده است خبرنگار را نگهبان فرهنگ جامعه معرفی می کند و رسانه را فرصتی برای آگاهی بخشی و معرفی دستاوردهای نظام اسلامی می داند .
مظلوم رئیس مرکز فنی و حرفه ای قاین که تجربه و رتبه ای در اولویت های بازار کار و آموزش مهارت دارد، رسانه را بهترین ابزار برای معرفی طرح مهارت آموزی و توانمند سازی شغلی با توجه به نیاز بازار کار می داند و می گوید امکان آموزش بیش از ۲۰۰ مهارت در قاینات وجود دارد .
اما گروه دومی که نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی را می توان در راس آن معرفی کرد هم وجود دارد که برای رسانه نقشی قائل نیست و آنرا ابزاری تبلیغاتی می بیند .
در این گروه اغلب مدیران پشت میز نشینی قرار دارند که برای تمام اطلاعات در اختیار وجه محرمانگی قائل هستند و برای آب خوردن هم باید از مافوق و استان کسب تکلیف کنند و سلامت کارشان را در دوری از رسانه می بینند و مطالبه گری و نقد و انتقاد را بر نمی تابند .
همچنین پروژه های چند و چند ده ساله نیز بیشتر در حوزه ماموریت این گروه قرار دارد که کارهای ناتمام گذشته را دلیل کم کاری مدیران سابق و اسبق می دانند و چشم بر ناتوانی های موجود بسته دارند و به همین دلیل نیز خود به آن ورود نمی کنند و علاقمند به ورود رسانه هم نیستند .
این طرز فکر نه تنها تعامل و ارتباط با رسانه ندارد و پیوسته در قهر به سر می برد بلکه رسانه را مزاحم عملکرد خود دانسته و معتقد است قلم اطلاع رسان و منتقد را باید شکست .
همینطور در نظر این جماعت تمامیت خواه، رسانه حق ندارد در تحقق برخی مطالبات و موفقیت ها گزارشی از روند کار و سهم و مشارکت دیگر افراد داشته باشد و خبرنگار برای رضایت این دوستان باید از فاصله زمانی شروع یک کار و آئین افتتاح و سیر اجرا عبور کند و چشم بپوشد تا اینگونه به افکار عمومی القاء گردد که آقای نماینده یا فلان مدیر یا فلان عضو شورا این کار را انجام یا به سرانجام رسانیده است.
این طرز فکر که مدت مدیدی است رنگ باخته و برای شهروندان شناخته شده است نیز امید می رود در دولت جدید و فضای فرهنگی- اجتماعی و مدیریتی مورد مطالبه مردم، رکنیّت و نقش رسانه در توسعه و پیشرفت را بپذیرد و به این حرکت سرعت دهد .

منبع: طنین قاینات

لینک کوتاه : https://ghohestannews.ir/?p=1501

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.