2

میلیاردها تومان تجهیزات هوشمند در مدارس خاک می خورد

  • کد خبر : 1068
  • 27 مهر 1400 - 9:02
میلیاردها تومان تجهیزات هوشمند در مدارس خاک می خورد
تب هوشمند سازی مدارس شهرستان در دهه ۹۰ به اوج خود رسید و میلیاردها تومان بودجه دولتی، کمک خیرین و دریافت های اختیاری اجباری دانش آموزان در این طرح هزینه شد.
تب هوشمند سازی مدارس شهرستان در دهه ۹۰ به اوج خود رسید و میلیاردها تومان بودجه دولتی، کمک خیرین و دریافت های اختیاری اجباری دانش آموزان در این طرح هزینه شد و امروز کمتر مدرسه ای در نقاط شهری و برخوردار وجود دارد که حداقل چند کلاس درس هوشمند یعنی برخوردار از تخته هوشمند، رایانه، دیتا و دیگر تجهیزات جانبی نداشته باشد. همچنین به موازات هوشمند سازی مدارس معاون فنآوری به مدارس اختصاص پیدا کرد و کلاس های آموزشی نیر برگزار گردید. با این هزینه سنگین انتظار می رفت تغییر و تحولی در شیوه و روش های آموزشی ایجاد گردد و امر آموزش متناسب با انتظارات دانش آموزان تسهیل گردد که البته در مقطعی از زمان این امکانات، بعنوان ابزار کمک آموزشی بکار گرفته شد. با شیوع کرونا معلمان و دانش آموزان انتظار داشتند این امکانات بروز رسانی و تکمیل گردد و در کلاس های غیر حضوری و برخط بکار گرفته شود.
اما نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه در سال دوم انتشار ویروس و گروه بندی دانش آموزان، هیچ تدبیر خاص و قابل اجرایی برای گروه غائب از کلاس تدبیر نشده است و در واقع کلاس های برخط دانش آموزان، همان فعالیت خط درمیان یا غیر حضوری است که یک گروه در کلاس حضوری می یابند و گروه دیگر به تعطیلی فرستاده می شوند و با شروع و گسترش موج ششم که نشانه هایی از آغاز آن اعلام شده است، کلاس های برخط از طریق شبکه شاد برگزار و تجهیزات مدارس همچنان در پارکینگ خواهند ماند . خلاصه میلیاردها تومان تجهیزات هوشمند در مدارس قصه بلاتکلیف و تلخی است و اینکه چه زمان و کجا بکار خواهد آمد، خود داستانی است . مسئله دیگر امانت داری و اعتماد سازی در دریافت های خیرین و کمک های اختیاری اجباری است که با نیت و هدف هوشمند سازی دریافت شده است و اکنون صیانت و استفاده در شرایط ویژه از آن وجود ندارد . همچنین آموزش و پرورش که پیش بینی ادامه گسترش کرونا و اطلاع از احتمال برگزاری غیر حضوری و یا ترکیبی کلاس های درسی در سال تحصیلی جدید را داشت می توانست با تجمیع و مدیریت امکانات هوشمند و پراکنده مدارس پایگاه یا کلاس های استودیویی یا کلنیکی را برای آموزش آماده کند تا دانش آموزان گروه های حضوری و غیر حضوری بتوانند همزمان از آموزش حضوری و برخط بهره ببرند و میلیاردها تومان تجهیزات هوشمند مدارس در جهت رعایت بودجه بندی درسی، زمان آموزش و آموزش فراگیر بکارگرفته شود و از تراکم مطالب و سرفصل ها جلوگیری بعمل آید. البته اگر این اتفاق می افتاد شاید نیازی به رقابت بدون تدبیر و زود هنگام کلاس های حضوری که گفته می شود مهمترین عامل افزایش مراجعات دانش آموزان و معلمان به مراکز درمانی است، پیش نمی آمد و موج ششم کرونا خیلی زود رنگ نارنجی را که همراه با محدودیت های بیشتری است، به ارمغان نمی آورد.
لینک کوتاه : https://ghohestannews.ir/?p=1068

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.