2

برق، کلید حیات

  • کد خبر : 2413
  • 18 اردیبهشت 1404 - 23:10
برق، کلید حیات
اگر آب مایه حیات است برق در سبک زندگی متمدنانه، کلید حیات است.

به گزارش پایگاه خبری قهستان نیوز ، امروزه هیچ دانه باروری جوانه نمی زند و طفلی متولد نمی شود مگر اینکه حمایتی از برق دریافت کرده باشد.

همینطور اهمیت و نقش برق در تولید و توسعه و پیشرفت بر هیچ کس پوشیده نیست و افراد و اصناف مختلف هر یک به نوعی در حرفه خود این وابستگی را دارند هرچند بی تفاوتی در برابر این نقش عظیم و نوع مصرف، برانگیزاننده تعجب و شگفتی باشد.

این شگفتی البته امروز بخشی از علت قطع برق و محرومیت کشاورز و تولید کننده از این عامل کلیدی حیات در خطوط تولید و مزارع کشاورزی و تامین ضرورت های سایر بخش ها هم هست.

“محمود خسروی” مدیر توزیع برق شهرستان می گوید: برق کالایی است که علی رغم تاثیر پذیری از شرایط جوی و محیطی و گستردگی و تنوع زیاد حوزه مصرف، قابل ذخیره سازی نیست و تولید در آن تابع مصرف است لذا مصرف باید درست، علمی و منطقی باشد.

از طرفی کار با جریانی برخوردار از سرعت نور و ۴۰۰ هزار ولت، بسیار سخت و پرخطر است و حمایت و توجه آحاد شهروندان را می طلبد.

وی در ادامه می افزاید: وابستگی شدید به صنعت برق در تولید، صنعت و کشاورزی با اشتراک ۶۸ هزار مشترک در شهرستان و طول شبکه ۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر در ۲۱۲ روستا و ۴ شهر که با  هزار و ۷۳۰ ترانس پشتیبانی و تقویت می شود برگ دیگری از قدرت برتر و تاثیر گذار برق در عرصه زندگی است که نیازمند توجه در مصرف درست و مسئولانه می باشد.

برخی خاموشی های خواسته که برای سرویس دهی و رفع عیب انجام می شود و یا خاموشی های ناخواسته که در شرایط جوی و فنی صورت می گیرد با قطع برقی که در این روزها شهروندان شاهد آن هستند بسیار متفاوت و البته قابل کنترل و تدبیر است.

در کنترل و حذف قطع برق، بخش عمومی، لاکچری، فروشگاه های بزرگ و معابر و اماکن عمومی نقش مهمی دارند و باید دانست که خاموش کردن یک لامپ ۱۰۰ وات توسط ۶۸ هزار مشترک شهرستان و یا در مقیاس بزرگتر ۴۲ میلیون مشترک ایرانی برابر با تولید چند واحد نیروگاهی می باشد که جریان برق را پایدار و عدم قطع برق را تضمین می کند.

از طرفی تاثیر پذیری قاینات بعنوان یک منطقه کشاورزی و صنعتی از قطع برق بیش از دیگر مناطق می باشد و بدین جهت انتظار می رود شهروندان بمنظور حمایت از تولید و اشتغال شهرستان در مصرف درست برق نهایت اهتمام و توجه را داشته باشند تا با مدیریت روشنایی و مصرف ضمن فرهنگ سازی، شاهد الگو سازی و جلب مشارکت موثر دیگران نیز باشیم.

ماینرهای پر مصرف قاچاق و غیرقانونی که آحاد شهروندان بایستی در برابر آن حساس باشند و در حذف آن از شبکه به مدیریت برق شهرستان کمک کنند، روشنایی غیر ضرور و لوکس نماهای ساختمانی، استفاده لاکچری از برق در فروشگاه ها و اماکن تجاری و برخی میادین و اماکن عمومی، ظلم مستقیم به شهروندان، تولید، کشاورزی و صنعت است که دقیقا هر لامپ اضافی در آن برابر خاموشی یک لامپ و یا قطع یک جریان ضروری در خطوط تولید یا نابودی دسترنج کشاورز و تولید کننده می باشد که ظلمی مضاعف شمرده می شود و تدبیری مسئولانه می طلبد.

لینک کوتاه : https://ghohestannews.ir/?p=2413

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.