9

جهاد تبیین و حال رسانه در قاینات

  • کد خبر : 1465
  • 18 مرداد 1401 - 21:52
جهاد تبیین و حال رسانه در قاینات
قاینات از سال ۱۳۳۰ صاحب رسانه و بهرمند از خدمات خبرنگاران بوده است و در واقع گام در مسیر رشد و تعالی داشته و در برهه ای از زمان روزانه چندین روزنامه در دسترس شهروندان قرار می گرفته است.

رشد و توسعه فرهنگی جامعه که زیر بنای رشد و توسعه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است مستلزم عزم خبرنگار و قدرت رسانه می باشد .
در این راستا به هر میزان عزم و انگیزه اطلاع رسان بیشتر باشد قدرت رسانه بیشتر و اثر آن بر رشد و توسعه فرهنگی، ماندگار تر خواهد بود .
همچنین در جامعه و دستگاهی که اقرار به مسئولیت، تعهد و امانت داری خبرنگار باشد و باور به سلامت فرهنگی و فکری جامعه وجود داشته باشد، آن جامعه و دستگاه در مسیر رشد و توسعه فرهنگی موفق تر خواهد بود .
قاینات از سال ۱۳۳۰ صاحب رسانه و بهرمند از خدمات خبرنگاران بوده است و در واقع گام در مسیر رشد و تعالی داشته و در برهه ای از زمان روزانه چندین روزنامه در دسترس شهروندان قرار می گرفته است.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز علاقه عمیق شهروندان به آگاهی و خبر در شهرستان و دغدغه مطالبه گری آنان سبب شد به نسبت جمعیت، بیشترین تنوع در عنوان و تیراژ نشریه در خراسان به قاینات اختصاص داشته باشد .
اما اکنون حال خبر و رسانه در قاینات چندان خوب نیست و نشریات فعال شهرستان یکی پس از دیگری راه کناره گیری و توقف را در پیش می گیرد و دغدغه ای بر این امر مشاهده نمی شود .
عدم حمایت لازم از سوی ادارات مسئول و توقع گزارش نویسی مناسبتی دستگاه های اجرایی و انتظار سیاه نمایی یا بزرگ نمایی در راستای اهداف جناحی یا منافع شخصی از سوی نیروهای سیاسی و ناکارآمد و از طرفی افزایش شدید هزینه های کاغذ، چاپ و نیروی انسانی از جمله مهمترین عوامل تعطیلی و خوداری تحریریه نشریات از ادامه انتشار منظم در شهرستان می باشد .
عدم انتقاد پذیری، نگاه منفعت طلبانه به موفقیت ها و فرصت ها، آستانه تحمل بسیار پایین در برابر مطالبات، تمامیت خواهی و علاقه به مصادره اتفاقات خوب و نیز عدم پذیرش گزارشات مدیریت شده از سوی رسانه از جمله مهمترین دلایل قهر و عدم احساس مسئولیت مدیران سیاسی و اجرایی در برابر رسالت رسانه می باشد .
در حالی که به همان میزان که اطلاع رسانی خبری خبرنگاران در عملکرد و موفقیت اجرایی سبب تزریق امید و نشاط در سطح جامعه می شود، بیان کاستی ها و مطالبات شهروندان و طرح گلایه آنها از کارهای ناتمام و برزمین مانده، می تواند فشار روحی و روانی و یاس و انفعال در برابر مطالبه گری که موتور محرک رشد و توسعه و مشارکت است، را کاهش می دهد .
برگزاری همایش خبرنگار حسینی، رسانه عاشورایی که توسط فرماندهی سپاه ناحیه قاینات با دقت نظر، موقعیت شناسی و شناخت درست از کارکرد رسانه و بر اساس اصل تشویق و اقدام بموقع برنامه ریزی شد، نشان از فهم و دغدغه رزمندگان جبهه فرهنگی در جهاد تبیین دارد که امیدواریم با توجه به اهمیت مسئله در دوره جدید مدیریت شهرستان شاهد این فهم در سطح کلیه دستگاه های اجرایی باشیم .
ضرورت این فهم نیز از آنجایی است که به اذعان بسیاری، قاینات بیش از حد سیاسی است و بستر کذب و پذیرش شایعه در آن بسیار مهیاست و سیاسیون از این بستر به نفع مطامع خود بهره برداری می کنند .
از طرفی مطالبات و منافع واقعی مردم در شهرستان به اقرار فعالین اجتماعی، قربانی جهل و نگاهی است که فقط رسانه می تواند شفابخش آن باشد .
سرهنگ فرح بخش فرماندهی سپاه ناحیه قاینات و مسئول همایش خبرنگار حسینی – رسانه عاشورایی، خبرنگاران را پرچم داران آگاهی بخشی و چشم‌ و گوش مردم معرفی می کند و می گوید نقش رسانه در جهاد تبیین و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و بصیرت افزایی، نقشی بی بدیل است و انعکاس بموقع خبر حوادث با توجه به اعتمادی که مردم به رسانه دارند سبب جلوگیری از گسترش کذب و شایعه در جامعه می شود .
وی با برنامه ریزی این همایش و تجلیل از خبرنگاران نشان داد که سپاه در درک شرایط و لبیک به منویات و مطالبات رهبری همچنان پیشگام در میدان فرهنگی است و جهاد تبیین را پیش از دیگران آغاز کرده و در این مسیر، رسانه و خبرنگاران را بازوی قابل اعتمادی برای نظام و مردم و نقش آفرین در جهاد تبیین می داند .

لینک کوتاه : https://ghohestannews.ir/?p=1465

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.