8

بهره برداری از ۱۸ طرح کشاورزی در شهرستان قاینات

  • کد خبر : 1773
  • 25 خرداد 1402 - 18:05
بهره برداری از ۱۸ طرح کشاورزی در شهرستان قاینات
بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی 18 طرح کشاورزی در پنجمین روز هفته جهاد کشاورزی با حضور استاندار خراسان جنوبی در شهرستان قاینات آغاز شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح این طرح‌ها گفت: طرح‌های امروز با اعتبار ۲۰ میلیارد و ۸۹۶ میلیون تومان در شهرستان قاینات افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

مهدی جعفری افزود: طرح‌های افتتاحی با اعتبار هشت میلیارد و ۸۹۶ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید و جمعیت بیش از چهار هزار نفر مشتمل بر هزار و ۶۰۲ خانوار از مزایای آن بهره‌مند شده‌اند.

وی گفت: بهره‌برداری از این طرح‌ها ۹ نفر اشتغال جدید و ۱۴۳ نفر تثبیت اشغال در پی دارد همچنین از مجموع ۱۷ طرح، تعداد هشت طرح متعلق به مدیریت جهاد کشاورزی، هشت طرح متعلق به اداره امور عشایر و یک مورد متعلق به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قاینات است.

ريئس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: شرکت سهامی زراعی اسلام‌آباد این سالن را با هدف استفاده بهینه از فضای سالن دامداری و نگهداری از دام‌های بیشتر در تراکم بالا احداث می‌کند.

وی کاهش نیروی کار انسانی برای رسیدگی به دام‌ها، کمک به افزایش ۱۰ تا ۳۰ درصدی تولید شیر، مصرف بهینه خوراک توزیع شده و کاهش پرتی علوفه در زمان مصرف، افزایش ضریب بالای سلامت دام و کاهش لنگش در دام، کاهش چشمگیر هزینه‌های بالای درمانی و نگهداری دام را از دیگر اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.

جعفری افزود: پیش‌بینی می‌شود اجرای این طرح ۱۲ میلیارد تومان هزینه در پی داشته باشد و سالن توسعه گاوداری با زیربنای پنج هزار متر مربع در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار احداث خواهد شد.

وی اظهار کرد: این سالن با ظرفیت ۴۲۰ راس دام سنگین، زمینه اشتغال ۱۵ را به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم خواهد کرد.

خاطر نشان می سازد بهره‌برداری از سالن ذخیره علوفه ۲ هزار متر مربعی از طرح‌های شاخص کشاورزی بود که در بخش نیمبلوک قاینات با حضور استاندار خراسان جنوبی انجام شد. سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای احداث این سالن با ۲ هزار متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع سرمایه‌گذاری شده که برای ۲ نفر به صورت مستقیم و پنج نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

افزایش ارزش غذایی علوفه‌ها از طریق افزودن مواد مختلف یا حداقل ثابت نگهداشتن ارزش غذایی علوفه‌ها هنگام برداشت، تهیه و نگهداری علوفه برای به حداقل رساندن افت مواد مغذی، استفاده بهینه از علوفه‌ها و مصرف در فصولی که علوفه سبز کمتر یافت می‌شود و نیز حفظ کمیت به منظور پیشگیری از اتلاف مواد خشک، دستیابی به تخمیر دلخواه و بهبود درجه هضم از اهداف اجرای این طرح است.

لینک کوتاه : https://ghohestannews.ir/?p=1773

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.